Despre noi

Long Way Consultanta Fonduri EuropeneCe ne diferențiază?
Implicare, Responsabilitate, Abordare integrată

Abordare integrata
Raspundem nevoilor tale de investitii, optimizare si eficientizare sau dezvoltare de noi activitati cu expertiza in toate domeniile implicate.

Dedicatie si implicare
Deoarece afacerea ta are particularitatea si specificul ei, vei beneficia de o atentie deosebita din partea consultantilor nostri in realizarea fiecarui proiect. De aceea, peste 90% din proiectele realizate de noi s-au finalizat cu atingerea obiectivelor si a rezultatelor propuse. Ne punem experienta in folosul tau, contribuind astfel la preintampinarea, evitarea si depasirea dificultatilor si facilitarea obtinerii rezultatelor asteptate.

Responsabilitate si atentie la detalii
Iti propunem o colaborare pe termen lung bazata pe evaluarea obiectiva a proiectelor de dezvoltare, informarea corecta si completa si identificarea de solutii adaptate afacerii tale.”

O serie de proiecte realizate

Investiţii în utilajeFonduri taiare lemnProiectul “Dezvoltarea Doralex Com SRL prin diversificarea activității” s-a implementat cu succes, constând în achiziția unei linii de tăiere-despicare-ambalare automată pentru lemn de foc, a unui excavator pe pneuri și a unui buldoexcavator.
Proiectul în valoare totală de 2.000.000 lei, co-finanțat din Fondul European pentru Dezvoltare Regională prin Programul Operational Sectorial “Creșterea Competitivității Economice”, s-a derulat în perioada aprilie – octombrie 2015.

“E un lucru grozav să ai o companie precum Long Way care să susţină toate planurile tale de investiții și eficientizare. Colaborăm cu ei de 5 ani, timp în care afacerea noastră a crescut şi şi-a diversificat activitatea.”

Infrastructură ruralăFonduri europene pentru asfaltare si canalizarePentru comuna Suatu, proiectul „Dezvoltarea infrastructurii în comuna Suatu, județul Cluj” a însemnat 5 km de drum, 6.8 km de canalizare, înființarea unui centru after-school și dotarea căminului cultural.
Proiectul, în valoare de 12.000.000 lei a fost finanțat prin Măsura 322 a PNDR, din Fondul European pentru Agricultura și Dezvoltare Rurală.

“Am început un parteneriat cu Long Way în anul 2012. De atunci, comuna noastră a atras fonduri pentru infrastructura rutieră, canalizare și alimentarea cu apă, căminul cultural, centrul after-school și utilajul de deszăpezire. Lista e încă deschisă.”

Infrastructură urbană

Suntem parteneri cu Consiliul Județean Bistrița – Năsăud pentru proiectul “Concept de amenajare, funcționare și revitalizare a unor spații interioare și curții Muzeului Județean Bistrița-Năsăud”, în valoare totală de 6.000.000 lei, care constă în reabilitarea și restaurare muzeului. Proiectul este finanțat printr-un grant al Spațiului Economic European.

“Ce am apreciat cel mai mult în această colaborare a fost dedicația și implicarea. Echipa Long Way a făcut o prioritate din fiecare apel al nostru, și nu au fost puține.”

Activităţi ale ONG-urilor

Fonduri Europene pentru ONG-uriProiectul “Meriți să zâmbești din nou – Servicii integrate pentru victime ale violenței domestice” a constat în înființarea unui adăpost și a unui centru de consiliere psihologică și juridică pentru victimile violenței domestice, femei și copii. Investiția de 150.000 euro este finanțată din Fondul ONG, prin intermediul granturilor SEE.

“Long Way a fost sprijinul nostru pas cu pas în obținerea de finanțare a unui proiect important pentru societatea clujeană. E tipul de serviciu care îți aduce activitatea asociației la un alt nivel.”

Investiții în microîntreprinderi

Fonduri pentru microintreprinderi pentru produse cosmetice”Dezvoltarea activității de producție produse cosmetice a SC Go Hair SRL” a fost un proiect ce a însemnat achiziția unei linii performante de producție și ambalare de produse cosmetice care a dus la realizarea obiectivului de dezvoltare de produse noi.
Finanțarea de aproape 1.000.000 de lei, obținuta prin Programul Operațional Regional, a acoperit în procent de 100% costurile eligibile ale proiectului, inclusiv TVA-ul.

“Echipa Long Way ne-a oferit tot sprijinul de care am avut nevoie în dezvoltarea activității de producție de produse cosmetice a firmei noastre. Expertiza echipei de consultanți ne-a ajutat să acoperim toate cerințele pentru obținerea finanțării și implementarea proiectului.”

Investiții în IMM

Fonduri pentru etansari mecaniceCompania Etanșări Grafex a derulat proiectul „Dezvoltarea SC Etanșări Grafex SRL prin creșterea capacității de producție”, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Sectorial „Creșterea Competitivității Economice
Valoarea totală a proiectului a fost de 1.500.000 lei. Proiectul s-a implementat în Municipiul Ploiești, pe o durată de 5 luni, și a asigurat dotarea companiei cu un sistem de producţie inovativ şi ecoeficient.

“Am încredințat consultanților LongWay o idee de dezvoltare iar aceștia au avut grijă să se materializeze, au depășit toate piedicile și au dat dovadă de o capacitate impresionantă de a livra rezultate în termenele cerute.”