Servicii

 • Consultanta:
  consultanţa privind oportunitaţile de finantare din surse, fonduri europene sau fonduri guvernamentale, consultanta in implementarea sistemului de management al calitatii, consultanta in management de proiect.
 • Elaborare proiecte fonduri nerambursabile:
  consilierea clientilor privind conditiile programelor de finantare, verificarea eligibilitatii pentru beneficiar, proiect, activitati si cheltuieli, intocmirea cererii de finantare si a altor documente anexa, elaborarea studiilor de piata, a planurilor de afaceri, a planurilor de marketing, a strategiilor de dezvoltare locala, consultanta privind posibilitatile de asigurare a cofinantarii.
 • Implementarea proiectului:
  management de proiect, proceduri de achizitii publice, managementul financiar al proiectului, raportare catre finantator, comunicarea manageriala in cadrul echipei proiectului, asistenta in relationarea cu finantatorul, consultanta pentru planificarea financiara a proiectului, alte prezentari, evaluari si rapoarte specifice prevazute in proiect.
 • Consultanta pentru participarea la licitatii:
  identificarea licitatiilor la care operatorul economic se califica, coordonare si asistenta la intocmirea documentatiei, intocmirea efectiva a documentatiei de licitatie, mai putin ofertele tehnice si financiare.

Ce ne diferentiaza?

Implicare, Responsabilitate, Abordare integrata

Abordare integrata
Raspundem nevoilor tale de investitii, optimizare si eficientizare sau dezvoltare de noi activitati cu expertiza in toate domeniile implicate.

Dedicatie si implicare
Deoarece afacerea ta are particularitatea si specificul ei, vei beneficia de o atentie deosebita din partea consultantilor nostri in realizarea fiecarui proiect. De aceea, peste 90% din proiectele realizate de noi s-au finalizat cu atingerea obiectivelor si a rezultatelor propuse. Ne punem experienta in folosul tau, contribuind astfel la preintampinarea, evitarea si depasirea dificultatilor si facilitarea obtinerii rezultatelor asteptate.

Responsabilitate si atentie la detalii
iti propunem o colaborare pe termen lung bazata pe evaluarea obiectiva a proiectelor de dezvoltare, informarea corecta si completa si identificarea de solutii adaptate afacerii tale.”